Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi yunusemre belediyesi kula turgutlu manisa

Kula Belediyesi’nde personel sayısı tartışması: "Başkan cevap verecek mi"

Kula Belediyesi’nde personel sayısı yeniden gündemde. Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyeleri, belediyede görev yapan personel sayısı ve çalışanların görev dağılımıyla ilgili hazırladıkları soru önergesini meclise sundu. Ancak önerge, mecliste reddedildi. Önergenin reddedilmesine tepki gösteren Cumhur İttifakı meclis üyeleri, aynı içerikteki sorularını yazılı dilekçeyle Belediye Başkanlığına da iletti.

Belediye yönetiminden şimdiye kadar bir açıklama yapılmazken, Kula kamuoyu "Başkan neden bu sorulara cevap vermiyor" sorusunu soruyor. Cumhur İttifakı meclis üyeleri ise, "Kula Belediyesi’nde kimlerin, hangi görevde, ne kadar süredir çalıştığını bilmek her vatandaşın hakkıdır. Şeffaf yönetim anlayışı bunu gerektirir. Belediyede personel sayısının arttığı, bazı isimlerin farklı birimlerde görev almadan maaş aldığı yönündeki iddialar halk arasında konuşuluyor. Başkan bu söylentilere son verecekse, tek yolu açık ve net cevap vermesidir. Vatandaşlar, belediyede çalışan personel sayısının ve görev dağılımının açıklanmasını bekliyor" ifadelerine yer verdi.

Kula Belediyesi’nin, Cumhur İttifakı meclis üyelerinin verdiği dilekçeye yanıt verip vermeyeceği merakla bekleniyor. Başkanın sessiz kalması halinde, iddiaların daha da büyüyeceği ve kamuoyundaki güvenin sarsılacağı yorumları yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel