Öne Çıkanlar manisa Türkmenköy Mahallesi Güllübahçe Çayı 1 milyar 44 milyon 291 bin 191 TL akparti manisa Manisada trafik kazası: 1 ölü

Kaymakamlık İhtiyaç Sahibi Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü

 Kaymakamlık İhtiyaç Sahibi Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü

Selendi Kaymakamlığı,  ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen yardıma muhtaç öğrenci ve aileye destek çıkıldı.  Toplamda 22 aile ve toplam 38 başarılı öğrenciye, ihityaçları doğrultusunda genç odası, ders çalışma masası, kırtasiye yardımı yapıldı.

Kaymakam Murat Aydın tarafından gerçekleştirilen proje Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen ilçemizde tespit edilen 22 aile ve 38 başarılı öğrenciye genç odası, ders çalışma masası, kırtasiye dağıtımını, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Çağlar Yılmaz ve Vakıf Mütevelli heyeti üyeleri, Sağlık Gurup Başkanı Dr. Merve Mert, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Karakuş, İlçe Müftüsü Ramazan Arba, ilçemiz Avlaşa Mahallesi Muhtarı Nasuf Yaman tarafından öğrencilere teslim edildi.

Kaymakamımız Murat Aydın proje ile ilgili yaptığı açıklamada Biz bir taraftan öğretmenlerimizin çocuklarımızla buluştuğu eğitim kurumlarının fiziki eksikliklerinin giderirken diğer taraftan da çocuklarımız arasında ailelerinin ekonomik durumlarına göre oluşmuş farklılıkları ortadan kaldırarak dezavantajları gidermeye çalışıyoruz. Her yeni nesil, bir önceki nesilden daha şanslı oluyor. Çünkü teknolojik imkânlar ve eğitim koşulları her geçen zamanda biraz daha gelişiyor. Eğitim bir milletin geleceğidir. Eğitime yapılan yatırımlar hiçbir zaman boşa yapılan bir yatırım değildir. Kaymakamlık olarak elimizden geldiğince eğitime destek olmaya çaba gösteriyoruz. Çünkü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak ve ihtiyaçlarını en aza indirmek bizlerin birer görevidir. Öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için elimizden geldiğince gayret göstermeye çalışıyoruz. Zaman zaman okullarımıza yaptığımız ziyaretlerde eğitim şartlarını hassasiyetle değerlendiriyoruz. İlçemizde eğitim adına çok tatlı bir rekabet var. İlçenin eğitimi ulusal, görsel ve yazılı yayınlarında gündemine gelecek kadar bir başarıya sahip. Başarı konusunda doyumsuz olmalıyız. Bunun için gözümüzü, kulağımızı okullarımızın üzerinden ayırmayacağız dedi.

İlçe Sağlık Gurup Başkanı Dr. Merve Met ise yaptığı açıklamada Halkın bizleri çok samimi karşılamasının yanında bol bol tebrik de aldık. Hem vatandaşımızla iç içe olmanın verdiği mutluluk hem de çocuklarla olan muhabbetimiz çok hoştu. Çocuklar ülkemizin geleceği, teminatı. Onların her anlamda daha donanımlı yetişmesi tek temennimizdir. Sağlam bir gelecek, çocuklarımıza şimdiden verdiğimiz eğitimle orantılıdır. Bizler Selendi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti olarak birçok alanda hizmetler yürütüyoruz, bugünde çocuklarımıza kırtasiye ve genç odası, yardımında bulunduk. Dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Karakuş ise En güzel yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve çocuklarımıza yapılan her türlü yatırımı önemsediğimizi, gelecek için çok ciddi katkılar sağlayacağını ifade etmek istiyorum. Bu anlamda eğitime her alanda destek veren Kaymakamımız Murat Aydın’a teşekkür ediyorum. Bu yardımların her alanda devam etmesi eğitim camiasını yarınlara daha umutla bakmasını sağlayacaktır” dedi.

Genç odası ve Kırtasiye Yardımı Yapılan öğrencilerin velileri ise ilçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetine çocuklarının eğitimi içinverilen destekten dolayı teşekkür edip memnuniyetlerini belirttiler.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel