Öne Çıkanlar Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Rota Koleji SOSB ahmet ışık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

İlçe Emniyet Amirliğinden Öğrencilere Trafik Dersi

 İlçe Emniyet Amirliğinden Öğrencilere Trafik Dersi

Selendi’de Atatürk İlkokulu 2. Sınıf öğrencilerine yönelik ziyaret gerçekleştiren ilçe Emniyet Amirliği Trafik Polislerinden Hüseyin Durmaz ve Ünal Islak, okul öğrencilerine trafik kuralları ile ilgili bilgiler verip çocuklara uyarılarda bulundular.

Günümüzde trafik kurallarına uymak hayat kurtardığını ifade eden yetkililer, Bizler sizlere bu kuralları anlatıyoruz, Sizler de kurallara uymalısınız. Alınan önlemler birçok can kaybını önleyecektir dediler.

Çocuklara trafik kurallarını anlatan broşürler ve çeşitli hediyeler vererek ilçede trafik bilincinin oluşturulmasına katkı sağlıyorlar. Trafik kuralları konularında çocuklara görsel olarak eğitici bilgiler verilirken minik öğrenciler ve velileri Trafik Polislerinin bu faaliyetinden memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

İlçede tüm İlköğretim Okulu öğrencilerine slayt gösterisi eşliğinde verilen eğitimde Temel Trafik Eğitimi, Emniyet Kemeri Takmanın Faydaları, Okul Servis Araçlarına İnme Binme Kuralları, Trafik Işık İşaretleri, Güvenli Oyun Alanları, Bisiklete Binme Kuralları, Karşıdan Karşıya Geçme Kuralları, Trafikte yayaların ve sürücülerin uyması Gereken Kurallar hakkında her gün öğrencilere bilgisayar görselli eğitim veriliyor.

İlçe Emniyet Amirliği ilçe trafik ekipleri çocukların sorduğu birbirinden değişik ve ilginç soruları yanıtlarken epey ter döktü. Başarılı bir eğitim seminerinden sonra çocuklar Polis amcalarına teşekkür ettiler.

İlçe Emniyet Amirliği Trafik Ekipleri ilçemiz Atatürk İlkokulu öğrencilerine uygulamalı olarak trafik eğitimi verilmesiyle birlikte öğrencilerin trafik kuralları konusunda daha duyarlı hale geldiklerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel