Öne Çıkanlar Serbest Gündem köpeğe çarmamak için canından oldu Salihli İlçe Başkanlığı ŞEHRİN KARAKTERİ Kıdem tazminatı tavanı yükseldi

Halk Eğitim Merkezinde tatbikat

Kula Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine, yönelik sivil savunma bilincinin oluşturulması amacıyla tatbikat yaptırıldı.

Kula Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine yönelik sivil savunma bilincinin oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen tatbikat, gerçeğini aratmadı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula İtfaiye Amirliği tarafından, Sivil Savunma Haftası dolayısıyla, Kula Halk Eğitim Merkezinde Kula itfaiye amiri Vehbi Koç tarafından kursiyerlere, deprem ve yangın sırasında nelerin yapılması gerektiği ve ilk yardım konularında uygulamalı eğitim verildi. Kursiyerler acil durumlarda çıkacakları merdivenlerden ve acil kapılardan dışarı çıkarak okul bahçesine toplandı. Tatbikat, yangın söndürme çalışmasıyla sona erdi.

Tatbikat sonrasın değerlendirmelerde bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Saracaloğlu, “Sivil savunma haftası dolayısıyla yapmış olduğumuz eğitim ve tatbikatlar sayesinde, kursiyerlerimize deprem ve yangın esnasında nelerin yapılması gerektiği konusunda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula İtfaiye Amirliği ekibi uygulamalı olarak eğitim verdi” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KulaHalk Eğitim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel