Öne Çıkanlar Manisalılar İzmire ABD Manisada Trafik Kazası 2 Ölü şehzadeler belediyesi manisa

Başkan Kayda, ziyaretçilerini ağırladı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda misafirlerini ağırlayarak sıkıntıları ve talepleri dinledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ilk olarak Salihli Motosiklet Grubu Başkanı Yücel Kocatürk ile grup üyelerini makamında ağırladı. Salihli’deki motosiklet kültürüne sahip çıkarak motosiklet gruplarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Grup Başkanı Kocatürk, Başkan Kayda’ya çiçek ve plaket takdim etti. Ziyaretlerinden dolayı Salihli Motosiklet Grubu Başkanı Yücel Kocatürk ve grup üyelerine teşekkür eden Başkan Kayda, motosiklet kullanımının yaygın olduğu Salihli’de motor kültürünün yapılan festivallerle Türkiye’ye tanıtıldığını söyledi.

Taleplerini ilettiler

Ayrıca Öz Salihli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Avkan Gülbağca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Öz Salihli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Gülbağca, otogar esnafının istek ve taleplerini Başkan Zeki Kayda’ya iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Öz Salihli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Avkan Gülbağca ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek kendisine iletilen taleplerin en kısa zamanda yerine getirileceğini belirtti. Başkan Kayda, otogar esnafına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Anahtar Kelimeler:
SalihliBelediye Başkanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel