Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisalılar İzmire ABD Soma

Başkan Kayda, Akyüz ve Balaban’ı ağırladı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Akyüz ve Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Balaban’ı makamında ağırladı.

İlk ziyaret, Salihli Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Akyüz’den geldi. Dr. Akyüz, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret ederek eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Ziyarette, Salihli Devlet Hastanesinde 1987 yılında göreve başladığını belirten Dr. Akyüz, mesleğini severek yaptığını ve 1990 yılında Ulusal Cerrahi Kongresine katılarak kongre için hazırlanan kitapçıkta, Salihli’de bulunan kurumlar içinden Salihli ile ilgili ilk bilimsel makalesinin yayınlandığını anlattı. Akyüz, Ulusal Cerrahi Kongresi kitapçığında yayınlanan yazısının ise Salihli’nin ulusal seviyede adının geçtiği ilk bilimsel yayın olma özelliği taşıdığına dikkat çekti. Salihli’de bulunan tüm kurumların, bilimsel çalışmalara ilçenin tanıtımı noktasında önem vermesine vurgu yapan Akyüz, tarihi ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Salihli’nin bilimsel alanlarda da tanınması açısından eğitim camiasına uzun yıllar hizmet vererek Salihli’ye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin kazandırılması noktasında çaba gösteren Belediye Başkanı Zeki Kayda’dan destek istedi. Başkan Kayda ziyaretlerinden dolayı Op. Dr. Akyüz’e teşekkür etti.

Ocak Başkanı Balaban’ı ağırladı

Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Balaban, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk’ün de eşlik ettiği ziyarette, Ülkü Ocakları İl Başkanı Balaban, Belediye Başkanı Zeki Kayda ile istişarede bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
SalihliBelediye Başkanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel