Öne Çıkanlar ŞehzadelerKuşlubahçe mahallesi muhtarı Ramazan Vardar Salihli Belediyespor Gol Kralını Renklerine Bağladı Manisa Büyükşehir Belediyesi Murat Aydın SADECE AZERBAYCAN HALKINA DEĞİL

Başkan Karaçoban halk gününde vatandaşları dinledi

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, her hafta Salı günleri halkın istek ve belediyeden beklentilerini yüz yüze görüşerek dinliyor.

Başkan Karaçoban, ihtiyaç ve sorunların görüşülerek çözüm üretilmesi amacıyla düzenlenen halk gününde vatandaşları dinledi. İlçenin farklı mahallelerinden gelen vatandaşlar, istek ve taleplerini Başkan Karaçoban’a iletti. İnsan odaklı çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Karaçoban, “Hızla gelişen ve yükselen bir Alaşehir vizyonu ve misyonu oluşturduk. Vatandaşlarımızla buluştuğumuz halk günlerinde, halkımızın fikir, önerileri bizim için çok önemli. Üreten genç bir Alaşehir için saf ve katılımcı yönetim anlayışımız var. Halk günlerimiz bunun en büyük göstergesi. Vatandaşlarımız özgürce, demokratik bir şekilde düşüncelerini bizlerle paylaşıyor. Halkımızın farklı görüşleri öz kültürümüzün zenginliği, bu görüşlerin yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AlaşehirBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel