Öne Çıkanlar Adnan Oktar kula Düzce Üniversitesi Harikalar Yaratıyor ManisaDa 26 Yıllık Başkan Koltuğunu Devretti kenan salık

Başkan Çelik İstanbul’daki Manisalılarla bir araya geldi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Vakfı’nın geleneksel olarak düzenlediği iftarda İstanbul’da yaşayan Manisalılarla bir araya geldi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Vakfı’nın İstanbul’da bulunan genel merkez binasında düzenlediği geleneksel iftar programında, İstanbul’da yaşayan Manisalılar ile bir araya geldi.

İftar programına katılan Manisalılara teşekkür eden Vakıf Başkanı Ercan Oğuz, “Her yıl düzenlediğimiz iftar programı ile Manisalıları buluşturma gayretinde oluyoruz. Vakıf Merkezinde yapmamızda ki gaye buraya olan aidiyeti arttırma niyetinde olduğumuzdandır. Bu mekan hepimizin, her zaman herkesi bekliyoruz. ” dedi.

Düzenlenen iftar programı ile İstanbul’da yaşayan Manisalıları bir araya getirdiği için Manisa Vakfına teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Biz Manisalılar Fatih’in yetiştiği şehrin evlatlarıyız. Bugün İstanbul’da yaşayan Manisalı hemşehrilerimiz Fatih’in fethettiği bu nadide topraklarda hayatlarını sürdürüyorlar. Kimileriniz bu şehirde farklı makamlarda farklı görevlerdesiniz. Kimi hemşehrimiz ise kurduğu işlerle İstanbul’da ticaret hayatını sürdürüyorlar. Bu noktada tüm hemşehrilerimizin başarılı işlere imza atmasını çok önemsiyorum ve her gittiğimiz yerde bir Manisalının olması bizleri çok mutlu ediyor. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi ebediyete kadar sürdürsün inşallah” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel