Öne Çıkanlar Asfalt Çalışmasında İnceleme 232 bin 506 kişi Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Turgutluyu 45 soruda anlatacaklar ANKARA DA KULALILAR STANDINA BÜYÜK İLGİ

Arçelik Genel Müdürü Dinçer Selendi’yi ziyaret etti

Beyaz Eşya Sektörünün önde gelen isimlerinden olan Arçelik A.Ş.’nin Genel Müdürü Cemal Can Dinçer ile bazı bölge yöneticileri, Manisa’nın Selendi ilçe bayisi Mesut Kaya ve personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.

Selendi Atatürk Caddesindeki Arçelik Bayiinde yapılan kahvaltıya Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Cemal Can Dinçer, İstanbul Marmara Bölge Yöneticisi Hakan Aydınlı, Ege Bölge Yöneticileri Yunus Bulut, İlker Sezer ve Emre Gözükara, Selendi Bayii Kayalar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya, Selendi Belediyesi eski başkanlarından Muharrem Kaya ile mağaza personeli katıldı.

Kahvaltıda Genel Müdür Dinçer ile Selendi Bayi personeli karşılıklı sohbet etme imkanı buldu. Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Cemal Can Dinçer, "Dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektöründe nüfus olarak 1. olan başarı grafiğini her gün yükselten Selendi Bayimize nezaket ziyaretinde bulunduk. Personelimizle sohbet ettik, şirketin çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Onun için Selendi bayimizi tebrik ediyorum." şeklinde konuşurken, Arçelik Selendi Bayi Mesut Kaya ise, "Genel Müdürümüz Sayın Dinçer’e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da bir araya geliriz." dedi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaSelendi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel