Öne Çıkanlar manisa Manisa Büyükşehir Belediyesi MANİSA BÜYÜKŞEHİR belediyesi büyükşehir belediyesi

Anaokulu Öğrencisine Doğum Günü Sürprizi

 Anaokulu Öğrencisine Doğum Günü Sürprizi

Kaymakamımız Murat Aydın İlçemiz Çok Programlı Anadolu Lisesi Anaokulu öğrencisine düzenlenen doğum günü programına katılması öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından sevinçle karşılandı.

Aydın, hem Anaokulunu ziyaret etti hem de Anaokulu öğrencisi Dinçer Yiğit isimli öğrencinin doğum günü programına katılarak doğum günü pastasını beraber kesti.

Anaokulu öğrencilerinin hiç beklemediği bir sırada sınıflara giren Aydın, ziyaret sırasında Dinçer Yiğit isimli öğrencinin doğum gününü sürpriz bir şekilde kutladı. Pasta kesiminden sonra tüm Anaokulu öğrencilerine ikram yapıldı. Pasta ikramı sırasında Kaymakam  Aydın ile bir kız öğrencinin pasta yeme savaşında neşeli  görüntüler ortaya çıktı.

Ana Okulunda Dinçer Yiğit için sürpriz doğum günü partisi düzenleyen Öğretmeni Esra Akkoç, bu tür etkinlikler sayesinde öğrenciler arasında kaynaşmayı, birlik ve beraberlik duygularının oluşturulmasını amaçladıklarını kaydetti. Anaokulu öğrencisi Dinçer Yiğit’in Anne ve babası Seher ve İlker Yiğit çiftinin de katıldığı doğum günü programında Anaokulu öğrencileri, gönüllerince eğlenerek keyifli zaman geçirdi.

Murat Aydın’ın, Anaokulunu ziyaretine. Selendi Çok Programlı Lisesi Müdürü Nafiz Akarsu, İlçe Sağlık Gurup Başkanı Merve Mert, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Çağlar Yılmaz da eşlik etti, Anaokulunu ziyaretinde Aydın, öğrencilerle tek tek ilgilenip çocuklarla sohbet etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel