Öne Çıkanlar alaşehir Manisa Büyükşehir Belediyesi yunusemre belediyesi Maaşını Bağışlayan Belediye Başkanı Uçaka Teşekkür MANİSA PRİME PROJESİNDE SON DURUM

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Alaşehir Narkotik Büro Amirliği ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Akkeçili Mahallesi’nde bir araç durduruldu. Araçta ve şüpheli E.K. (23) şahsın üzerinde yapılan aramalarda 5,48 gram metamfetamin ve 3 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Gözaltına alınan E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel