Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü Başakşehir şehzadeler belediyesi

AKAR, AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI… 

AK Parti teşkilatının Manisa’da ki çalışkan isimlerinden olan ve partisinin kuruluşundan bu güne Gençlik Kolları ve İl Yönetimlerinde etkin ve başarılı görevlerde bulunan AKAR, Manisalıların da desteği ile çıktığı bu kutlu yolda bilgi, birikim ve tecrübelerini milletvekili olarak Manisa’ya aktarmak istiyor.

Akar, AK Parti Manisa il Teşkilatında , Arge Başkanlığı, İdari ve Mali İşler Başkanlığı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı ile Tanıtım Medya Başkanlığı görevlerine bulundu. 
Akar’ın aday adaylığı AK Parti Manisa teşkilatı ile birlikte iş dünyasında memnuniyetle karşılandı. 
Amacının tarih ve kültür şehri Manisa’ya en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu dile getiren, İş adamı Ömer Akar, aday adaylığını önümüzde ki günlerde düzenleyeceği basın toplantısıyla resmen açıklayacak.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Bölümü  mezunu olan Ömer AKAR evli ve 3 çocuk babası…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel