Öne Çıkanlar ŞehzadelerKuşlubahçe mahallesi muhtarı Ramazan Vardar SADECE AZERBAYCAN HALKINA DEĞİL Salihli Belediyespor Gol Kralını Renklerine Bağladı Manisa Büyükşehir Belediyesi Murat Aydın

KESK ÜYELERİ BERKİN ELVAN İÇİN YÜRÜDÜ


 Manisa Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyesi bir grup geçtiğimiz günlerde verdiği yaşam mücadelesini kaybeden 14 yaşındaki Berkin Elvan için Cumhuriyet Meydanı’ndan Manolya Meydanına kadar sloganlar eşliğinde yürüdü.



Eyleme, CHP Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Türk Eczacılar Birliği Genel Başkanı Erdoğan Çolak, CHP’li belediye başkan adayları ve KESK üyeleri katıldı.




Cumhuriyet Meydanında toplanan KESK üyeleri Manolya meydanına kadar sloganlar eşliğinde yürüyerek geldi. Burada CHP’lilerin de katılmasıyla birlikte yaklaşık 300 kişiye ulaşan grup adına açıklamayı KESK adına SES Manisa Şube Başkanı Taner Demir yaptı.

Yapılan basın açıklamasının ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel