Öne Çıkanlar manisa Türkmenköy Mahallesi Güllübahçe Çayı 1 milyar 44 milyon 291 bin 191 TL Manisada trafik kazası: 1 ölü akparti manisa

Kaymakam Aydın ‘’ Sağlık ve Hijyen Bizim için önemli’’

 Kaymakam Aydın ‘’ Sağlık ve Hijyen Bizim için önemli’’

Selendi  İlçesi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Gerekli Hijyen kuralları şartlarını uyguladığı için Beyaz Bayrak İle ödüllendirildi.

Beyaz Bayrak ödül törenine Kaymakam Murat Aydın, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Raşit Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Alakoyun, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Yeşilkula ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Aydın, programda yaptığı konuşmada yeni eğitim-öğretim yılını kutlayarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. Öğrencilerin en iyi şekilde yetiştirilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Aydın’’Büyük bir sorumluluk altındayız. Bu sorumluluğu yakından biliyoruz. Aldığımız her nefeste sorumluluğumuzun bilincindeyiz “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ” Eğitim hamlemizde tüm imkanları yerinde kullanacağız. Bir adım öne geçebilme adına daha da çok çalışacağız ‘’dedi.

Beyaz Bayrak projesi üzerinde değerlendirmelerde bulunarak konuşmasını sürdüren Aydın ‘’Okullarımızın sağlık ve hijyen içerisinde bulunması bizler için büyük önem taşıyor. Konunun üzerinde önemle duruyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde durmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Yeşilkula’da açıklamasında, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının birlikte yürüttüğü proje kapsamında okullarda yapılan denetimler yapılıyor.  Yüzlerce okul arasında temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunan okulumuz, beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır.

Bu çalışmalar toplumun sağlığını korumak ve geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek için yapılıyor.

 Proje gereği Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ekiplerince okullar denetlenerek Temizlik ve Hijyen kurallarına uygun bulunan en iyi okullara "Beyaz Bayrak" ödülü verilmektedir. Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisemiz Beyaz Bayrak ödülü almıştır. Okulumuza bu ödülü kazandırmada emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci, veli ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz’’. Dedi.

Program sonrası okul öğretmenleriyle birlikte bir toplantı yapan Kaymakam Aydın’a okul öğrencileri tarafından Aşure ikramı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel