Öne Çıkanlar Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Rota Koleji SOSB ahmet ışık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

İmam Hatiplerden İlahi Dinletisi

 İMAM HATİPLERDEN İLAHİ DİNLETİSİ

Selendi Sosyal Aktiviteler Kulübü vatandaşlarımıza bir proğram hazırlayarak bir araya getirdi. İmam Hatip Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapılan Programa Kaymakam Murat Aydın, Cumhuriyet Savcısı Egemen Sucu, Hakim Hamza Okan, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Alakoyun, Yerel Kalkınma Rehberi Dr. Seher Erkal, İlçe Sağlık Gurup Başkanı Dr. Merve Mert, ilçe Müftüsü Ramazan Arba, Okul Müdürleri, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe İmam  Hatip Anadolu Lisesi ev sahipliğiğinde yapılan programa katılan vatandaşlar Gül suyu ikramı  ile karşılandılar. Zıraman Mahallesi Cami İmam Hatibi Tecelli Himmet Çelik, Mıdıklı Mahallesi İmam Hatibi Yunus Emre Vural ve Havaoğlu Mahallesi İmam Hatibi Fahri Aktaş, Karakozan Mahallesi Cami İmam hatibi Ozan Şen tarafından kurulan "Aşk-ı Derun" ilahi grubunun Kuran-i Kerim okunması ile başlayan ve tasavvuf müziği eşliğinde ilahiler okunan  programa yoğun ilgi gösterildi.   

Organizasyonunu gerçekleştiren İlçe Sosyal Aktiviteler Kulübünce yapılan açıklamada; ''Sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin önemini vurgulayarak, ilçemizde 15 günde bir bir etkinliğe imza attık. Bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye gelecekte de devam edeceğiz'' Denildi.

İlçe müftüsü Ramazan Arba yaptığı konuşmasında, 15 Temmuz’un önemine değinerek, Gururla, özgürce bu programı sağlıyor olmamızı, hayatımızı rahatça sürdürmemizi 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerine, gazilerine ve kahramanlarına borçluyuz. Tarihimizdeki nice kahramanlıkları hepimiz okuduk, anladık, öğrendik. Ancak 15 Temmuz demokrasi zaferini bizzat canlı canlı yaşayarak tarihe şahitlik ettik. Hepimiz birlikle birbirimize destek olmalı, birbirimizi sevmeliyiz. Bir olmalıyız. Saflarımızı sıklaştırmalıyız ki bir daha bu hainler asla aramıza giremesin. Bu noktada İlçemiz müftülüğüne bağlı mahalle imamlarımızın bu akşamki Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerini dinledik değerli imam hatip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel