Öne Çıkanlar Alman devinden flaş Türkiye kararı! aracından cephanelik çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cennet elması akhisarda 23 nisan kutlaması

Gönüllerin Kaymakamı, Hatice Teyze’ye sahip çıktı.

Gönüllerin Kaymakamı, Hatice Teyze’ye sahip çıktı.

Selendi Kaymakamı Murat Aydın, İlçede göreve başladığı günden bugüne halkla iç içe mütevazı yapısıyla gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Aydın Selendi halkı tarafından içlerinden biri gibi olduğu, sorunlarına çözüm bulduğu için seviliyor. Mahalle ziyaretinden ilçeye geldiği sırada Yaşlı bir Teyzeyi Hükümet Konağı karşısında yalnız otururken görerek yanına giden Aydın Teyzeye ne beklediğini sorunca adının Hatice Alkan olduğunu 78 yaşında ki Teyze Dumanlar mahallesinde oturduğunu, yalnız yaşadığını, ihtiyacı için kaymakamlık binasına geldiğini ifade etti.

Halkı geri çevirmiyor dediler geldim.

Tanışmak için Aydın’a ‘’Sen kimlerdensin seni tanıyamadım’’ diye soran Hatice teyzeye, Aydın ‘’Teyze siz kimi bekliyorsunuz’’ diye sorunca

Hatice Teyze ‘’Selendi’ye bir Kaymakam gelmiş herkesi ziyaret edip hallerini soruyor dediler. Bende Kaymakamı ziyarete geldim.  ‘’Yoksa sen Kaymakam mısın’’ diye sordu.

Vatandaşların Kaymakamı işaret ederek işte Halk ile iç içe yaşayan Kaymakam bu demesi üzerine.

Hatice Teyze ‘’Evimde yalnız yaşıyorum. Oturduğum ev babama ait bu evim çok eski yıllarda askerlik şubesi olarak kullanılmış.

Benim buraya gelmemin sebebi ise Selendi’ye gelen Kaymakamın sürekli halkın içinde olduğunu gezdiğini ve dertlerini dinlediğini duydum. Hiç çekinmeden vatandaşların arasına giriyor ve sohbet ediyormuşsunuz. Bende Sizi artık bizlerden biri olarak görüp sizinle tanışıp ziyaret etmeye geldim. Lakin merdivenlerden çıkamayacağımı anlayıp burada oturdum.  Siz beni fark edip yanıma gelip halimi hatırımı sorduğunuz için sizlerden Allah razı olsun, Size ne kadar teşekkür etsem azdır’’ dedi.

Hatice teyzenin sıkıntısı çözüme kavuşacak.

Kaymakam Murat Aydın Hatice Teyzeye; Devlet olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya her zaman önem verdiğini ifade ederek, ‘’Sizler olmadan bizlerin bir önemi yok. Bizler sizlere hizmet etmek göreviyle bu koltuklarda oturuyoruz. Gösterdiğiniz sıcakkanlılık ve samimiyetten dolayı da size teşekkür ediyorum’’ diyerek.

Kaymakamlığın oturmakla olmayacağını. Ellerinden geldiğince halkla bir araya gelerek onların dilek ve şikâyetlerini dinleyeceklerini. Bu istişarelerin sonunda çözüm yolları arayacaklarını belirten Aydın. Teyzenin isteklerini dinledi, talebinin incelenip çözüme kavuşturulması için talimat verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel