Öne Çıkanlar manisa Türkmenköy Mahallesi Güllübahçe Çayı 1 milyar 44 milyon 291 bin 191 TL Manisada trafik kazası: 1 ölü akparti manisa

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur AYDEMİR'den 23 Nisan Mesajı

 TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur AYDEMİR, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet muhafaza ve müdafaası için kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin milletin baskı ve zulme, esaret ve mandaya karşı hür iradesini ortaya koyması ile oluştuğunu bildirdi. 


Başkan Aydemir, yaptığı yazılı açıklamada, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milyonların vermiş olduğu milli egemenlik mücadelesinin dünyada eşi görülmemiş bir irade olduğunu belirtti.

“Milletin birlik ve beraberliğini savunan ecdadımız kutsal topraklarımızın her karışına inanç, dayanışma ruhu ve kardeşlik  ile sahip çıkmıştır. 

Bugün tarih boyunca hür yaşamış bir milletin dirilişinin destana dönüştüğü, yüreklerini siper eden inanmış milyonların kenetlenerek bağımsızlık ruhunu taçlandırdıkları, 'Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir' ruhuna imza attıkları gündür. 

Hain darbe girişimin de üniforma giymiş FETÖ’cü teröristler tarafından bombalanan ve işgal edilmek istenen  asil milletin gazi meclisi, tarihin hiçbir döneminde düşmana boyun eğmemiştir. 15 Temmuz’da da göğsünü bombalara siper eden milletimizle birlikte onların vekilleri olarak bizlerde iradeye ipotek konamaz diyerek milletin iradesinin tecelli etmesi için çalışmaktayız

Ecdadından aldığı güçle daha büyük yarınları inşa edecek olanlar ise yarının büyükleri, bugünün çocuklarıdır. Cumhuriyetin ve egemenliğin teminatı millet, milletin ve aydınlık yarınların teminatı ise çocuklarımızdır.

Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür. Bu düşünceden hareket ile 16 Nisan’da milletimizin teveccühü ve onayı ile kabul gören Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistem sayesinde Cumhuriyetimiz daha da güçlenecektir. Egemenlik Kayıtsız şartsız milletindir ruhu vücut bulacaktır.

Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, bunun için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek, bizlere düşen en önemli görevlerdir. Eğitimli ve mutlu bir toplum oluşturmada, çocuklarımızın özgür düşünceleri, donanımlı ve yetenekli yetişmelerinin, ilim ve irfan sahibi olmalarının önemi büyüktür ve bu şiar ile geleceğimize yatırım yapmayı şeref bilmekteyiz. Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını  ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun yıldönümünü kutlarım.”

Anahtar Kelimeler:
Uğur Aydemir23 Nisan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel