Whatsapp Image 2026 10 23 At 13.17.57

Açılış töreninde konuşan Gözde Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadağ, yüzde yüz Manisa sermayesiyle, tamamen Manisalılar için hizmet verdiklerini vurgulayarak, "En kaliteliyi en ucuza mal etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Akgedik bölgesindeki hızlı gelişime dikkat çeken Karadağ, devletin inşa ettiği bu yeni yaşam alanında yaklaşık bir yıl içinde 35 bine yakın insanın yaşayacağını belirterek, "Çok yakın zamanda çok daha yeni sürprizler ve yeni şubelerle siz değerli Manisalılarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi.


Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ise açılan yeni işletmelerin kente sağladığı katkıya değindi. İlçe sınırları içerisinde hizmete giren her işletmenin açılışına koşa koşa gittiklerini belirten Balaban, "Bu işletmeler istihdam yaratıyor, katma değer yaratıyor ve topluma faydalı oluyor" diyerek Ahmet Karadağ’ı ticaretteki başarısından dolayı tebrik etti.


AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut da konuşmasında, TOKİ konutlarının konumu, sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla Türkiye'de en çok tercih edilen projelerden biri olduğunu hatırlattı. Binlerce konutun yer aldığı Akgedik'te böylesine kaliteli bir markete ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Turgut, "Manisa'da kazandığını Manisa'ya yatıran bir kardeşimiz var" sözleriyle Karadağ'ı yatırımlarından dolayı tebrik etti.

ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDEN YAŞLI VE ENGELLİLERE 'EVDE TEMİZLİK' DESTEĞİ
ŞEHZADELER BELEDİYESİ'NDEN YAŞLI VE ENGELLİLERE 'EVDE TEMİZLİK' DESTEĞİ
İçeriği Görüntüle


Yapılan protokol konuşmalarının ardından katılımcıların eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. Günün anısına protokol üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından yeni market, bölge halkının kullanımına açılarak hizmet vermeye başladı.Whatsapp Image 2026 10 23 At 13.18.15

Kaynak: LEYLA ERDOĞAN