Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Suça sürüklenen çocukların futbol keyfi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde suça sürüklenen çocuklar ile protokol üyeleri futbol maçında karşı karşıya geldi. Suriyeli mülteci çocukların da bulunduğu karşılaşmada keyifli anlar yaşanırken, karşılaşma berabere tamamladı ve dostluk kazandı.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Bürosu tarafından hayata geçirilen "Gelecek Sensin Farkında Mısın" projesi kapsamında suça sürüklenen çocukların topluma kazandırılması için yoğun çaba sarf ediliyor. Proje kapsamında projede yer alan çocuklar ile Turgutlu protokolü salon futbolu oynadı. Karma takımların mücadelesinde dostluk kazandı ve karşılaşma berabere tamamlandı. Futbol organizasyonuna Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, kurum müdürleri, emniyet mensupları ve eğitimciler katıldı.

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan kaymakam Turan, "Devletimizin şefkatli eli herkese uzanıyor. Suça sürüklenen ve Suriyeli çocuklar bu projede topluma kazandırılıyor. Bu projenin tüm paydaşlarına teşekkür ediyorum. Kendi evlatlarımızdan ayırmadığımız bu çocuklarımız için her projeyi destekliyoruz" dedi.

Karşılaşma sonrası çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Anahtar Kelimeler:
ManisaTurgutlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel