Öne Çıkanlar Orman ve Su İşleri Bakanlığı yakup şevki paşa MANİSA BÜYÜKŞEHİR Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı Eski bakanlar

Manisa Eczacı Odası ve Emniyetten nöbetçi eczaneler için iş birliği

Manisa Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Duygu ELMAS MUTLU, Manisa İl Emniyet Müdürü Sn.Fahri AKTAŞ ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından il genelindeki nöbetçi eczanelere yönelik iş birliği başlattıklarını duyurdu.

Başkan MUTLU, yaptığı açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü ile yaptığımız olumlu görüşme sonucunda, bekçilerimizin tüm ilçelerimizde nöbetçi eczaneleri ziyaret etmeye başladığına dair iş birliği yaptık. Bu iş birliği ile güvenlik ve sağlık alanında önemli bir sinerji yaratmayı amaçlıyoruz" dedi.

Ayrıca, Emniyet birimlerinin Çarşı Mahalle Bekçileri (ÇMB) tarafından gerçekleştirilen yaya devriye güzergahlarında bulunan Nöbetçi Eczaneleri birebir ziyaret ederek, asayişe etki eden olası problemleri yerinde denetlediğini belirten Başkan Mutlu, "Emniyetimizin bu farklı ve anlamlı uygulaması, sağlık camiasında büyük memnuniyetle karşılandı. Bu ziyaretler, moral ve güvenlik odaklı bir iş birliğine önemli bir katkı sunuyor. İlgi ve hassasiyetleri için İl Emniyet Müdürü Sn.Fahri Aktaş ve emniyet mensuplarına teşekkür ederim.’’ şeklinde ifadelerini kullandı.

Bu özel iş birliğinin, hem şehirdeki güvenlik hem de sağlık hizmetlerinin daha etkin ve koordineli bir şekilde yürütülmesine yönelik önemli bir adım olduğu vurgulanıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel