Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Alaşehir’de vatandaşlar başkanla birebir görüşüyor

Alaşehir Belediyesinin her hafta Salı günü gerçekleştirdiği, halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan belediye başkanına ilettiği “Halk Günü Toplantıları” devam ediyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından gerçekleştirilen halk günleri toplantısında Alaşehirliler başkanla birebir görüşme imkânı buluyor. Görüşmedeki taleplerin takip ve işin sonuçlandırılması için hazırlanan formda başkan notunu alarak, ilgili birime iletiyor. Bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gereken konularda ise hazırlanan form desteği ile iş takibi gerçekleştiriliyor. Vatandaşla ilgili bilgilerin hazır bulunduğu form ile ilgili müdürlük tarafından takibi yapılıyor. Başkanı Karaçoban, amaçlarının tüm Alaşehirliler ile doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel