Gündemdeki iddialara yanıt veren Arınç, “Ben bir görüşme yapmadım. Bir görüşme yapıldığını da bilmiyorum. Kendisine canlı yayında veya bir programda bu soru yöneltilmiş olabilir; dolayısıyla konu doğrudan muhataplarına sorulup yanıtı oradan alınmalıdır. Görüşme yapıldığına dair de bir bilgim bulunmuyor” ifadelerini kullandı.
"Siyasi Katılımlar Belli Süreçlerden Geçer"
Farklı partilerden siyasi partilere geçiş yapan belediye başkanlarının bulunduğunu hatırlatan Mücahit Arınç, siyasi katılımların belirli ilkeler ve prosedürler çerçevesinde şekillendiğini vurguladı. Partiler arasında bu tür bir görüşmenin gerçekleşebilmesi için öncelikle ilgili kişinin böyle bir niyetinin olması gerektiğini belirten Arınç, AK Parti’nin katılım süreçlerinde kendi temel ilkeleri ve değerleri doğrultusunda kapsamlı bir değerlendirme yaptığını aktardı.
Seçim Hedefleri ve Aday Belirleme Süreci
Cumhur İttifakı olarak seçimlerde başarı elde etmeyi hedeflediklerini ifade eden Mücahit Arınç, aday belirleme çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü kaydetti. Türkiye genelinde 81 ilde detaylı analizler yapıldığını belirten Arınç; geçmiş seçim sonuçları, partilerin oy oranları, bölgedeki sosyolojik değişimler ve yerel ihtiyaçların bütüncül bir yaklaşımla incelendiğini vurguladı. Arınç, tüm bu değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından nihai kararların verileceğini sözlerine ekledi.
MANİSA
Besim Dutlulu AK Parti'ye mi Geçiyor? Mücahit Arınç'tan Net Mesaj
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili kendisinin herhangi bir temas kurmadığını vurgulayan Arınç, iddialardan bilgisinin olmadığını belirtti.
Kaynak: LEYLA ERDOĞAN
Yorumlar
Trend Haberler
Milletvekili Bakırlıoğlu'ndan Halk TV'ye Kayyum Kararına 'Siyah Bantlı' Protesto!
Garanti BBVA ve MESOB'dan Dev İş Birliği
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Özge Arslan Görevinden Ayrıldı: Çarpıcı "Huzur Hakkı" ve "Liyakat" Vurgusu
Saruhanlı Belediyesi’nden Gümülceli’ye 28 Milyonluk Spor Yatırımı
ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRECİ VE TASARRUFLU ADIM: BAKIM İSTASYONU YENİLENDİ
Göz Kanserinde Erken Tanı Hayat Kurtarıyor: Op. Dr. Melisa Yılmaz’dan Önemli Uyarılar


