Öne Çıkanlar OHAL kula halit tokul ABD Büyükelçiliğini Tel Aviv deprem. manisa. bayburt

Yunusemre Belediyespor Hentbolda'da Lider
 Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynadığı iki hentbol maçından da galibiyet ile ayrılan Yunusemre Belediyespor Hentbol takımı grubunda ilk sıradaki yerini koruyor.


Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Kılıç Kaya, Yunusemre Belediyespor olarak spora önem verdiklerini vurgulayarak, “Belediye olarak sporun bütün branşlarında sporcu yetiştiriyoruz. Yunusemre Belediyespor takımı olarak oynadığımız bütün turnuvalarda başarı hedefliyoruz. Futbolda başarımızın devam ettiği gibi hentbol takımımızda başarılarını sürdürüyor. Şuan da grubunda lider durumda. Biz belediye olarak sporun bütün dallarına desteğimizi sürdüreceğiz ve başarılı olması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.


Yunusemre Belediyespor Hentbol takımı hocası Vedat Öcal ise oynadıkları turnuvada şuanda takım olarak lider durumda olduklarını belirterek, “Turnuvadaki ilk maçımızda Ahmet Tütüncü takımını 23-8 yendik. İkinci maçımızda ise İl Gençlikspor takımını 23-15 yendik. Çapraz müsabakaların ardından 5 Şubat tarihinde final maçı oynanacak. Takımımıza güveniyoruz. En başından beri bizlere desteğini esirgemeyen başta Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel