Öne Çıkanlar Başakşehir akhisar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Barınağa Akın Ettiler 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü

Yeşil Beyazlılar İlk Maçını Kendi Evinde Oynayacak

 Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kepez Belediyesi, Bursaspor ve Antalyaspor formasını terletmiş Kağan Kavral ile İstanbul DSİ ve Bursaspor da oynamış Zafer Sezer Alp ile sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı “Basketbol takımımız iddialı bir kadro olmaya başladı. Oyuncularımızın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Türkiye Basketbol 2’nci Ligi B Grubunda mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımının maçları Kasım ayında başlayacak. Yeşil Beyazlılar ilk maçını kendi evinde Fethiye Belediyespor ile oynayacak. Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, Basketbola ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’a gönül veren herkesi müsabakalara davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel