Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Yeşil Beyazlı Devler Gemlik Maçına Hazırlanıyor

Türkiye Basketbol 2’nci Ligi B Grubu ikinci maçında 11 Kasım Cumartesi günü saat: 17:00’de Gemlik Spor Salonu’nda Gemlik Basketbol ile Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşacak. Bu müsabaka öncesi yeşil beyazlı takım Baş Antrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde, Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Lige galibiyetle başladıklarını fakat kazanmaya devam etmeleri gerektiğini belirten Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Fethiye Belediye maçını kazanmak moral açısından iyi oldu. Fakat daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Rakibi iyi bilmeli, ona göre oyun oynamalıyız. İnşallah Gemlik maçını da kazanarak Manisa’ya döneriz” diye konuştu.

Kağan Kavral yakında parkeye inecek
Öte yandan lig öncesinde yapılan hazırlık maçında çapraz bağları kopan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı oyuncularından Kağan Kavral’ın bugün gerçekleştirilen ameliyatında spor hayatı ile ilgili bir sorun olmadığı ve 6 ay sonra parkeye tekrar inebileceği belirtildi. Ameliyatı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Serhat Yercan gerçekleştirdi. Oyuncu Kağan Kavral’ın spor hayatı ile ilgili bir sorun olmadığı ve 6 ay sonra tekrar parkeye inebileceği belirtildi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, “Kağan Kavral oyuncumuz şanssız bir şekilde sakatlık geçirdi. Çapraz bağları kopan tecrübeli oyuncumuzun ameliyatı başarılı geçti. Spor hayatını olumsuz etkileyen bir olgu yok. Sadece iyileşme süreci 6 ay gibi süreyi alacak. Umarım bu süreci daha kısa bir şekilde atlatır ve bir an önce aramıza katılır. Kendisine geçmiş olsun diliyorum” dedi.
(AY-Y)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel