Öne Çıkanlar iOS kullanıcıları şehidimiz var işkur Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Taha Okan Taniş

Yeni transferler çabuk uyum sağladı

Devre arası kampını Antalya’da sürdüren TFF 3. Lig 1. Grup lideri Manisa Büyükşehir Belediyespor’da ara transfer döneminde takıma katılan oyuncular, basına açıklamalarda bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un oynadığı kaliteli oyun ve aldığı başarılı sonuçlarla kamuoyunun dikkatini çektiğini belirten oyuncular, sezon sonunda tek hedefin şampiyonluk olduğunu dile getirdiler.
Yeni transferlerden Tolga Şahin, “Manisa Büyükşehir Belediyespor’u yalnızca biz değil tüm kamuoyu takip ediyor. Şampiyonluk için kurulmuş bir takım. Bunun için yeşil beyazlı ekibe dahil oldum. İyi bir arkadaşlık ortamı var. Sanırım, ligde şampiyonluğu bizim kadar isteyen bir takım yoktur. İnşallah, erkenden şampiyonluğu garantileriz” diye konuştu.
Tayyib Kanarya ise, “Manisa Büyükşehir Belediyespor, ligde bütün takımların konuştuğu bir takım. Şampiyonluğa odaklanmış. Ortam iyi. Herkes antrenmanlarda sezon sonu için koyulan hedef doğrultusunda çalışıyor. Şampiyonluğa katkı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.
Oğuzhan Yazıcı da şunları söyledi: “Transfer olmadan önce de Manisa Büyükşehir Belediyespor’u takip ediyordum. Sezona kötü başladılar ama ardından alınan seri galibiyetle liderlik koltuğunun sahibi oldular. Transferimde de hedefin şampiyonluk olması ve takımın lider olması önemli oldu. Şampiyonluk yaşayacağımıza inanıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel