Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Turgutlu Karadenizliler Derneği’nden Fatih Tekke’ye Ziyaret

Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Kazaz ziyarette, "hemşehrimiz Fatih Tekke'nin başarılı olabilmesi için elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız"dedi.
Turgutlu Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Uzun; "Fatih Tekke hemşehrimizin Trabzon ve dünyanın çeşitli kulüplerinde efsaneleşen futbol kimliğini hocalığına yansıtacağına olan inancımız tamdır. Fatih Hoca Türk Futbolunun geleceğine büyük katkılar sunacağına inanıyoruz ve destekliyoruz."

Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, ise "Tek amacım ve tek hedefim şuanda Manisasporumuzun başarısıdır. Bu başarıyı elde etmek için vargücümüzle çalışacağız. İyi bir çalışma ekibimiz var. Elimizdeki kadroyla ne yapabilirsek onu yapacağız. Bu hafta Ümraniye Maçına odaklandık. İnşallah Ümraniye Maçını yenerek önemli bir çıkış elde etmeyi hedefliyoruz. Burada beni yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime sonsuz sevgilelr sunuyorum. Sağolsunlar geldiğim ilk günden bugüne bizi yalnız bırakmadılar, desteklerini her zaman arkamızda gördük. Karadeniz insanı bu tür konularda hassastır. Burada da bu hassasiyeti göstermiştir. Bu da bizlelr için dayanışma kültürünün en güzel örneğini sergilemektedir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel