Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Şampiyon Taraftarlarıyla Buluşacak

TFF 3. Lig 1. Grup’ta ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden 68 puanlı lider Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyon unvanıyla Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde taraftarlarıyla buluşacak. Saat 15.00’de Süleyman Soyutürk’ün düdük çalacağı karşılaşmada 30. hafta maçında Kozan Belediyespor ile kozlarını paylaşacak olan yeşil beyazlı ekipte tek hedef unvanına yakışır bir sonuçla 90 dakikayı tamamlamak. Bugün yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor yarınki antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. 

Umut Kaya cezalı olduğu için forma giyemeyecek 
Yeşil Beyazlı ekipte pazar günü oynanacak olan Kozan Belediyespor maçında kart cezalısı olan Umut Kaya takımdaki yerini alamayacak. Sakat olan Kürşat Aydın, Cihan Avcu ve Alper Akçam da Kozan Belediyespor maçında forma giyemeyecekler. Cezalı ve sakat dört futbolcunun dışında Manisa Büyükşehir Belediyespor’da eksik bulunmuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel