Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü belediyesi iOS kullanıcıları Manisa Büyükşehir Belediyesi alaşehir

Salihli’ye Filede, Arkas Şoku

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Baş Antrenör Kürşad Çetin yönetimindeki Salihli Belediyespor, ligin 18’inci haftasında İzmir ekibi Arkas’ı konuk etti. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta yeşil-beyazlı ekip, 2-0 öne geçtiği maçta rakibine 3-2 yenildi.
Maça taraftar desteği ile hızlı başlayan ev sahibi Salihli Belediyespor 1. seti 25-15 ve 2. seti 25-17 kazanıp durumu 2-0 yaptı. Salihli Belediyespor 3. seti 17-25 ve 4. seti 24-26 kaybedince maça eşitlik geldi ve maç 5. sete uzadı. Konuk ekip Arkas tie break setini 14-16 alınca, maçı da 2-3 kazanan taraf oldu.
Salihli Belediyespor aldığı 1 puanla grupta puanını 28’e çıkarırken, rakip Arkas ise puanını 27’ye yükseltti.
Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Oktay Ayaz ile voleybol severler izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel