Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları alaşehir Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker

Salihli Filede Kötü Gidişata Dur Diyemedi

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi A Grubu’nda mücadele eden Salihli Belediyespor, ligin 14. haftasında İstanbul ekibi Yeşilyurt’u konuk etti. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan, Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Kulüp Başkanı Serkan Sözer ile voleybol severlerin izlediği maça hızlı başlayan konuk ekip Yeşilyurt oldu. Bu seti 20-25 alan Yeşilyurt maçta durumu 0-1 yaptı. İlk setten sonra toparlanan ev sahibi Yeşil-beyazlı ekip 2.seti 25-9 ve 3.seti de 27-25 alınca durumu 2-1 yaptı. Ancak 4.seti 27-29 konuk ekip alınca maç 5.sete uzadı. Uzatma setini konuk ekip Yeşilyurt 9-15 alınca sahadan 3-2 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Yeşilyurt, bu galibiyet ile ilk devrenin rövanşını almış oldu.
Konuk ekip Yeşilyurt bu galibiyet ile grupta puanını 15’e yükseltirken, Salihli Belediyespor ise 20 puanda kaldı.
Öte yandan Salihli Belediyespor, ilk devrenin son 4 haftasında üst üste alınan kötü sonuçların ardından Baş Antrenör Bora Şensoy ile yollar ayrılmış ve bu göreve Kürşad Çetin getirilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel