Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Salihli Belediyespor lige hazır

Manisa Süper Amatör Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor, İzmir Süper Amatör Ligi ekiplerinden İzmirspor ile oynadığı hazırlık maçını 4-1 kazanarak sergilediği futbolla göz doldurdu.

Teknik Direktör Fikret Gezer yönetiminde yeni sezona hazırlanan Yeşil-Beyazlılar, hazırlık maçında Ramiz Turan Stadında karşılaştığı İzmirspor’u Nihat, Kadir, Sercan ve Gökçe’nin golleriyle 4-1 yenerek taraftarlarına sezon öncesi güven verdi. Hazırlık karşılaşması öncesi yeni sezonda Salihli Belediyespor’a başarılar dileyen Salihlispor Masterler Derneği Başkanı Zafer Bozkurt, Teknik Direktör Fikret Gezer’e çiçek takdim etti. Ramiz Turan Stadında oynanan hazırlık maçını, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ve Belediyespor Yöneticileri ile taraftarlar izledi.

Anahtar Kelimeler:
ManisaSüper
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel