Öne Çıkanlar Türkmenköy Mahallesi Güllübahçe Çayı 1 milyar 44 milyon 291 bin 191 TL akparti manisa Manisada trafik kazası: 1 ölü manisa çanakkale şehitleri anıtı

Manisaspor’dan O İddialara Yanıt!

U17, U19 ve U21 Takımlarımızın Bolu deplasmanına gitmedikleri ve 3-0 hükmen mağlup oldukları yönünde bazı internet haber siteleri ve sosyal medyada asılsız iddialar yer almaktadır.

U17, U19 ve U21 Takımlarımızın Bolu deplasmanına gitmedikleri ve 3-0 hükmen mağlup oldukları yönünde bazı internet haber siteleri ve sosyal medyada asılsız iddialar yer almaktadır. U17, U19 ve U21 Takımlarımızın hükmen mağlup olmaları söz konusu olmayıp; Boluspor-Grandmedical Manisaspor U17 -U19 Elit Lig 21. hafta karşılaşmaları ve Boluspor-Grandmedical Manisaspor U21 Ligi 21. hafta karşılaşması iki kulübün talebi doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu tarafında ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel