Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Manisaspor, ligde kalmayı garantiledi

TFF 1. Lig’in 33. haftasında küme düşmeme mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında Manisaspor, evinde ağırladığı Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup ederek, bitime bir hafta kala lige tutunmayı başardı.

Sezona maddi sıkıntılarla başlayan ve devamında aldığı skorlarla ligin dibine adeta demir atan Manisaspor, özellikle sezonun ikinci yarısında gösterdiği başarılı performansla ligin bitimine bir hafta kala ligde kalmayı garantiledi. Ligin 33. haftasında kendisi gibi küme düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor’u konuk eden siyah-beyazlılar sahadan 2-0 galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, sözlerine Anneler Günü’nü kutlayarak başladı. Stresli bir ortamda olduklarını aktaran Karafırtınalar, “Bizim stresimiz bu maçta değildi. Geldiğimizde 2 puanımız vardı. 8 aydan bu yana stresimiz var. Son 7 maçın 5’in kazanmışız, bu düşme potasında olan bir takım için inanılmaz bir başarı. Bu başarı başta oyuncularıma ait. Hepsini tebrik ediyorum. Teknik heyetimize, yönetimimize, bizi burada destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Hakikaten bana göre inanılması zordu ama biz inandık. 2 puanla geldik. İkinci yarı 27 puan aldık. Liderle neredeyse aynı puanı aldık. Eğer ilk yarıda 27 puanımız olsaydı, şampiyon bitirebilirdik” diye konuştu.

Şanlıurfaspor cephesi

Bu saatten sonra söylenecek çok fazla bir şey olmadığını ifade eden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hayati Soydaş, puan olarak birbirine rakip olan iki takımın karşılaşmasında her iki takımın da oyunu garantiye alarak, maçı kaybetmeme düşüncesi olduğunu söyledi. Soydaş, “Bir hata yaptık ve gol yedik. Golden sonra telafisi olan zamanlar vardı ama 10 kişi kalınca bu işin telafisi biraz daha zor oluyor. Oyuncunun bulunduğu ortamla ilgili stresi, daha çabuk yorulmasına sebep oldu. Belki Banahene’nin pozisyonu gol olmuş olsaydı maç bizim açımızdan istediğimiz gibi bitebilirdi. O şoku üzerimizden atmış olurduk. Böyle maçları eksik oynamak zor. Defalarca ‘eksik kalmayalım’ diye konuşmuştuk. Öncesinde bir faul pozisyonu vardı. Bu tip maçlarda çok daha dikkatli olmanız lazım. Vermediğiniz bir faul dönüyor bir şekilde size ceza kesiyor. Herkes kadar bizim de şansımız var. İçeride bir maçımız var. Maçımızı kazanıp, inşallah diğer sonuçlarla kümede kalacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TFF1 Lig
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel