Öne Çıkanlar Adnan Oktar kula Düzce Üniversitesi Harikalar Yaratıyor ManisaDa 26 Yıllık Başkan Koltuğunu Devretti kenan salık

Manisa’dan bir Dünya Şampiyonu daha

Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stilde Dünya Şampiyonu olan Manisali Kerem Kamal’dan sonra bir Dünya Şampiyonluğu da Muaythai branşından geldi. Damla Dinçer, Tayland’da düzenen Gençler Muaythai Dünya Şampiyonasında ev sahibi rakibini nakavtla yenerek Dünya şampiyonluğuna uzandı.

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta 3 Ağustos’ta başlayıp 11 Ağustos’a kadar devam edecek olan Dünya Muaythai Şampiyonası’nın 3. gününde milli takım adına ilk altın madalya Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcusu Damla Dinçer’den nakavtla geldi. Taylandlı rakibini nakavtla deviren Damla Dinçer, A Milli Takımın turnuvadaki ilk altın madalyasını kazanmış oldu.

Anahtar Kelimeler:
DünyaGençler Güreş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel