Öne Çıkanlar iOS kullanıcıları şehidimiz var işkur Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Taha Okan Taniş

Manisa BBSK’ya Potada Genç Yetenek

İstanbulspor’dan transfer edilen Umut Geçen, Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde resmi imzayı attı. 
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, İstanbulspor’un genç oyun kurucusu Umut Geçen ile sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde kulüp başkanı Mevlüt Aktan da yer aldı.
Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, “Manisa Büyükşehir Belediyespor potada iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Yeni transferimiz Umut Geçen umarım başarılı olur. Başarılı olacağına da inanıyoruz. Kendisi genç ve yetenekli bir kardeşimiz. Bu transfer her iki taraf içinde hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un zirve mücadelesi veren bir takım olduğunu söyleyen yeni transfer Umut Geçen ise, “Buraya gelmeden önce çok Manisa Büyükşehir Belediyespor’un çok önemli bir kulüp olduğunu biliyordum. Burası çok iyi bir oluşum ve çok iyi bir organizasyon. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sene sonunda istediği yere geleceğine inanıyorum. Bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah sezon sonunda hedeflediğimiz ve hak ettiğimiz yerde olacağız” dedi.
İstanbulspor’dan renklere bağlanan Umut Geçen, oyun kurucu olarak görev yapıyor. İstanbulspor’dan önce İstanbul Bahçeşehir ve Yeşilyurt takımlarının formasını giyen genç yetenek bundan sonra Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel