Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Manisa BBSK’de milli heyecan

Aerobik Cimnastik Milli Takımı, 22-24 Eylül tarihlerinde İtalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası ve 12-14 yaş sporcularının mücadele edeceği Aerobik Open Turnuvası öncesi yoğun bir kamp sürecine girdi. Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil etme gururu yaşayacak olan yedi genç sporcu, yurda altın madalya ile dönmeyi hedefliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik takımının başarılı sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı, Deniz Şahin, Mehmet Ercoş, Metahan Özsoy, Nildeniz Bal, Nihatcan Gül ve Şimal Seyman, İtalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası ve 12-14 yaş sporcularının mücadele edeceği Aerobik Open Turnuvası’nda milli takım adına mücadele edecek. Aerobik Cimnastik Milli Takımı, 22-24 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan şampiyona öncesi Manisa Muradiye Spor Kompleksinde milli takım kampına girdi. Milli takım sporcularına başarılar dileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, ” Ulusal ve uluslararası turnuvalarda kazandıkları başarılarla bizleri gururlandıran cimnastik takımımız, İtalya’da yapılacak olan şampiyonada milli takım adına mücadele edecek. Sporcularımızın şampiyonada altın madalya ile dönerek bizleri gururlandıracağına inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel