Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Manisa BBSK basketbolda yeni transfer

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımında daha önce İzmir Büyükşehir Belediyespor formasını giymiş Omay Yıldırım ile Konya Selçuk Üniversitesinin kadrosunda yer almış olan Mustafa Ünlü, kadroya dahil oldu.

Basketbol’da iddialı bir sezon geçirmek için tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım kurma çalışmalarını devam ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, altyapısı güçlü Omay Yıldırım ve Mustafa Ünlü’yü kadrosuna dahil etti. Seyredilebilir ve başarıyı getirebilecek bir kadro kurduklarını belirten, Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, “Takımımızı yavaş yavaş oluşturuyoruz. Tecrübeli ve birikimlerini takımımıza yansıtacak oyunculardan kurulu bir kadro kuruyoruz. Omay Yıldırım ve Mustafa Ünlü kardeşlerimiz ailemize dahil oldu. Başarılı olacaklarına inancım tam” diye konuştu. Omay Yıldırım ve Mustafa Ünlü ise, “Manisa Büyükşehir Belediyespor formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel