Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

Futbolda Özlenen Tablo

Manisa'nın Akhisar ilçesi Kethüda Mahallesi 177 sokak üzerinde bulunan 1970 Akigo Taraftarlar Derneğinde Akigo taraftarlar grubu, Alanya’dan gelen 700 kişilik taraftar grubunu konuk ederek nohutlu pilav ile ayran ikramında bulundu. 1970 Akigo Taraftarlar Derneği Başkanı Cumhur Özkaynak, çok iyi bir dostluk kurduklarını, futbolun sadece sahada oynanmadığını anlatarak bu tür kardeşliklerin de pekiştiğini kamuoyuna duyurmak istediklerini ifade etti. Alanyaspor taraftarı grubu adına söz alan Fatih Aslan ise, daha önce Alanya taraftarı olarak Akigoları konuk ettiklerini yine aynı misafirperverliği Akhisarlıların göstermesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bu tür dostlukların tüm takımlar arasında olması gerektiğine vurgu yapan Aslan, Akhisarspor taraftar grubuna misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
Her iki taraftar grubu 45 kilometre uzaklıkta bulunan Manisa 19 Mayıs Stadyumuna da birlikte giderek futbolda özlenen görüntülere imza attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel