Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Futbolcular Masa Tenisi Oynayıp Stres Attı

Bu hafta evinde Bergama Belediyespor’u konuk edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Nimtaş ve Aytekinler firmalarının işletmecileri Nuri Özcan ile birlikte Bayram Erdoğan’ın kahvaltıda konuğu oldu.
Kahvaltının ardından Teknik Direktör Levent Devrim ve Kulüp Müdürü Alparslar Kaya ile birlikte futbolcular masa tenisi oynayarak stres attı. Bergama maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Levent Devrim, sekiz haftalık bir seri yakaladıklarını hatırlatarak, “Futbol ve mücadele açısından keyif vermeye başladık. Şimdi önümüzde Bergama maçı var. Bu ligde her maça aynı gözle bakıyoruz. Her maçın zor olduğunu biliyoruz. Biz en önemli maçımızı, en yakın maç olarak görüyoruz” dedi.
Türkiye liglerinde 13 maç üst üste kazanan tek takımın Beşiktaş olduğunun hatırlatılması üzerine konuşan Devrim, “Aslında biz rekor peşinde değiliz. Şu ana kadar 8 maç üst üste kazandık. Tabi ki bu rekoru egale edebilirsek mutlu oluruz” diye konuştu.
Oyunlarına ve coşkularına güvendiklerini dile getiren Devrim, “Biz iyi bir takımız. İyi oyunculardan kurulu iyi bir takım olduk. Biz arkadaşlarımız takım haline getirmeye çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Ancak önümüzde uzun bir süreç var. bu heyecanı, coşkuyu kaybetmeden devam etmeliyiz. Daha çok çalışmalıyız” dedi.
Pazar günü oynayacakları Bergama maçı öncesinde taraftarlara da seslenen Devrim, “Biz şampiyonluk hedefleyen bir takımız. Bu hedef doğrultusunda da özellikle iç saha maçlarında taraftarlarımızın rolü büyük. Bize destek versinler. Bizde onlara keyif verdiğimizi düşünüyorum. İnşallah Pazar günü dolu tribünler karşısında Bergama maçından istediğimiz sonucu alırız” şeklinde konuştu.
Alaçatı Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltıya Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar ile birlikte teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel