Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA Manisa Büyükşehir Belediyesi

Buruk: “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık”

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Oyun olarak çok üstün oynadığımızı düşünüyorum. 10 kişi kaldıktan sonra da oyunun belli bölümlerinde üstün oynadık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İlk üç içinde yer almak istiyorduk. Bu geceyi 3’üncü olarak tamamladık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Süper Lig’in 3. haftasında Akhisar Belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda ağırladığı Kasımpaşa’yı 10 kişi kalmasına rağmen 2-1 mağlup ederek, puanını 7’ye yükseltti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Maça çok iyi başladık aslında. İlk yarı rakibi düşündüğümüz gibi çok kolay şekilde birinci ikinci ve üçüncü bölgeye çok rahat bir şekilde indik. Özellikle kenarları çok boş bıraktıklarını biliyorduk. Alan savunması yapıp topla buluştuğunda çok fazla baskı yapmadıklarını biliyorduk. İlk yarı temiz pozisyonlar oldu ama sonuçlandıramadık. İlk yarı 10 kişi kalmak kafamızda soru işaretlerine yol açtı. Ben kartların basit olduğunu düşünüyorum. Maça baktığımızda aslında Adem çok sevdiğimiz ve çok iyi bir oyunca aslında ama Adem’in maçın 90. dakikasına kadar sarı kart görmemesi de bir mucizeydi aslında. Burada Mustafa çok rahat kartlar gösterildi. İki kartında kolay olduğunu düşünüyorum. 10 kişi kaldıktan sonra devre arasındaki konuşmamamızda da çok geri çekilmeyeceğimizi, oyun karakterimizi aynı şekilde yansıtacağımızı, yine rakip kaleye gideceğimizi, kazanmak için her şeyi yapacağımız konuştuk. Bütün oyuncularım sahada oldukları süre içerisinde en mükemmelini yaptı. Çok koştular, çok mücadele ettiler. Hücumu çok düşündüler yani 10 kişiyle çok fazla rakip kaleye gittik. Kendi kalemizde iki üç tane net pozisyon verdik belli bir dakikadan sonra. Burada kalecimizin inanılmaz kurtarışları vardı. Oyun olarak çok üstün oynadığımızı düşünüyorum. 10 kişi kaldıktan sonrada oyunun belli bölümlerinde üstün oynadık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İlk üç içinde yer almak istiyorduk. Bu geceyi 3. olarak tamamladık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Kendilerini destekleyen taraftarları da muhteşem olarak nitelendiren Buruk, “Takımın oyunu taraftarın coşkusuyla birleşti. Maç boyunca destek verdiler. Tribünlerin dolu olması bizim sahadaki oyunumuzun iyiye gitmesi, sıralamadaki yerimizin yükselmesi hepsi birbiriyle bağlantılı. Önümüzdeki haftalarda daha çok seyirci bekliyoruz. Başakşehir takımı tribüne oynadığı futbolla seyirciyi çekti. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. İnşallah daha iyi oynayacağız, daha büyük hedefler çizeceğiz ve tribünleri daha kalabalık şekilde göreceğiz. Aynı coşkuyu yaşatacağız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
AkhisarBelediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel