Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem

Akhisar Belediyespor’da Gaziantepspor maçı hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Gaziantepspor’u konuk edecek olan Akhisar Belediyespor’da hazırlıklar başladı

Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde başlayan antrenmanda, Kasımpaşa maçında ilk 11’de yer alan futbolcular rejenerasyon çalışması ile çalışmayı tamamlarken, diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar.

"Daha farklı bir skor da yakalayabilirdik"

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Teknik Direktör Okan Buruk, ligde alt sıralardan uzaklaştıklarını kaydederek, “Önemli bir haftayı geride bıraktık. Kasımpaşa maçı, ligdeki sıralamamızı belirleme anlamında ve yeni hedefler çizme anlamında çok önemliydi. Bundan sonra ilk 7 sıradaki grubu yakalamaya çalışacağız. İyi oyun oynadık ve daha farklı bir skor da yakalayabilirdik. Rakibimize fazla pozisyon vermedik” şeklinde konuştu.

"Son 4 maçta sadece Fenerbahçe’ye kaybettik"

Kasımpaşa maçında çok net penaltılarının verilmediğini belirten Buruk, “Hakemin çok yakın olduğu, içinde olduğu iki tane yüzde yüzlük ve Mustafa Yumlu’nun ceza sahası içinde düşürülmesi ile 3’e yakın penaltımız vardı. Bunların verilmemesine rağmen böyle maçları kazanmak takım olgusu ve takımın kendine güveni anlamında bizi çok sevindiriyor. Son 4 maça bakıldığında sadece Fenerbahçe’ye kaybettik. O maçta da büyük hakem hatası vardı, bunu çıkardığımızda olumlu bir tablo var” ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki haftalarda daha üst sıralara tırmanmak istediklerini belirten Buruk, “Kalan son 5 maça çok iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. Bu da Gaziantepspor maçıyla başlayacak. Oyuncularımıza yeni bir hedef gösterdik. Bundan sonraki haftalarda daha üst sıralara tırmanma maçları olacak bizim için. Deplasmanda iyi oynayan ve kazanan bir Gaziantepspor var. Biz de son haftalardaki çizgimizi aynı şekilde sahaya koyup kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kendi sahamızda oynuyoruz. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SporToto
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel