Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Akhisar Belediyespor’da Bora Körk’ün sözleşmesi 1 yıl uzatıldı

Yeni sezon hazırlıklarına 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan Akhisar Belediyespor’da kaleci Bora Körk’ün sözleşmesinin bir yıl uzatıldığı açıklandı.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına 3 Temmuz Pazartesi günü Akhisar Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde başlayacak. Yeşil-siyahlılar, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde 3 Temmuz Pazartesi günü saat 18.00’de tesislerde toplanacak ve ardından saat 19.00’da ilk idmanına çıkarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Sözleşmeleri biten Orhan Taşdelen ve Kadir Taşdelen’in sözleşmelerini 2 yıl daha uzatan Akhisar Belediyespor yönetimi 37 yaşındaki kaleci Bora Körk’ün de sözleşmesini 1 yıl daha uzattıklarını açıkladı.

3 futbolcudan haber bekleniyor

Yeşil-siyahlı yönetim kiralık olarak geçen sezon iyi bir performans sağlayan Miguel Lopes ve Sokol Cikalleshi ile sözleşmesi sona eren Ricardo Vaz Te’den ise haber bekliyor. Teknik heyetin bu 3 futbolcuyu muhakkak kadroda görmek istediğini yönetime iletmesinin ardından Akhisar Belediyespor bu 3 futbolcu ile girişimlerini artırdığı ve nihai sonuç beklediği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
AkhisarBelediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel