Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Akhisar Belediyespor, Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor 11. kez karşılaşacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını Akhisar Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde basına kapalı sürdürdü. Yeşil-siyahlılarda sakat oyuncu bulunmazken, geçen hafta ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Mustafa Yumlu, Bursaspor maçı kadrosunda yer alamayacak.

Teknik Direktör Okan Buruk önderliğinde çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlıların cumartesi günü yapacakları son çalışmanın ardından kara yolu ile Bursa’ya geçecekleri ve burada maç saatini bekleyecekleri öğrenildi. Bursaspor maçına Okan Buruk’un Milan Lukaç, Miguel Lopes, Orhan Taşdelen, Caner Osmanpaşa, Helder Barbosa, Soner Aydoğdu, Ömer Bayram, Abdoul Sissoko, Olcan Adın, Serginho ve Paulo Henrique 11’i ile çıkması bekleniyor.

11. randevu

Ligde 7 puanla 3. sırada bulunan namağlup Akhisar Belediyespor ile 3 puanlı ev sahibi ekip Bursaspor’un maçını Alper Ulusoy yönetecekken yardımcılarını ise Kerem Ersoy ve İlker Takpak yapacak. Süper Lig’de Bursaspor’la daha önce 10 kez karşılaşan Akhisar Belediyespor, rakibine karşı 4 kez galip gelirken 2 kez de yenildi. 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Anahtar Kelimeler:
AkhisarBelediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel