Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Akhisar Belediyespor 1 haftada yaklaşık 2 bin kombine satışı yaptı

Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor 6. sezonunda da maçlarına Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda başlarken 7. haftada evinde yapacağı maçı Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu’nda oynamayı planlıyor.

Akhisar Belediyespor 12 bin kişilik yeni stadının Maraton ve kale arkası kombine satışlarına 7 Ağustos günü başladı. 1. Kategoride alınan kombineler 170 TL’den maraton tribününde yer alırken 2. kategoride 120 TL’den kale arkasında yer alınabilecek. Bugüne kadar 1. kategori maraton tribünü A grubundan bin 195, B grubundan 481 olmak üzere toplam 4 bin koltuktan bin 676’sı satılırken kale arkasını temsil eden 2. kategoriden ise 2 bin koltuktan toplam 247’sinin satıldığı bildirildi. VIP tribün kısmında ise oturma planının henüz belli olmadığı için satışa çıkmadığı bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
AkhisarBelediyespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel