Öne Çıkanlar akhisar Barınağa Akın Ettiler Başakşehir Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Çocuk Hakları Günü Futbol Şenliği Düzenlendi

Yalçın'dan Özkasap'a Ziyaret
 AK Parti’den Manisa milletvekili aday adayı olduktan sonra seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Ekonomist Dr. Hikmet Oray Yalçın, STK ziyaretleri kapsamında Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’la Borsa binasında bir araya geldi.

Ticaret Borsalarının hem üretici hem de işadamları için önemli kuruluşlar olduğunu kaydeden Yalçın, Manisa Ticaret Borsası’nı da yakından takip ettiğini belirterek özellikle çekirdeksiz kuru üzümün daha iyi pazarlanması için uygulamaya konulan projeleri oldukça olumlu bulduğunu söyledi. Üzümün pazarlanabilmesi için önce iyi bir tanıtımının yapılması gerektiğini kaydeden Yalçın, tanıtımı yapıldıktan sonra Manisa’nın dünyaca ünlü çekirdeksiz kuru üzümünün katma değeri yüksek bir ürün haline geleceğini kaydetti. Türkiye’nin 2023 hedeflerinde yer alan ihracat rakamlarına da ancak katma değeri yüksek ürünlerle ulaşabileceğine dikkat çeken Yalçın, yıllardır edindiği tecrübe ve deneyimlerini artık Manisa ve Türkiye adına kullanmak için milletvekili aday adayı olduğunu kaydetti. Kendisine görev verilmesi halinde Manisa’yı en iyi şekilde Ankara’da temsil edeceğini kaydeden Yalçın, Borsa Başkanı Sadık Özkasap’a da çalışmalarında başarılar diledi.


Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap da yapılan ziyaretin çok anlamlı olduğunu belirterek Hikmet Oray Yalçın’a Ankara yolunda başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel