Öne Çıkanlar Üreticiler sorunlarını kooperatiflerle aşacak Salihli istikameti İl Müdürü Öztürk Nuran Zincirlioğlu Festivalin simgesi için 1 ton üzüm kullanıldı

Yalçın'dan Memur-Sen'e Ziyaret
 AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ekonomist Dr. Hikmet Oray Yalçın adaylık yolunda yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiren Yalçın, son olarak Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu’nu ziyaret ederek istişarede bulundu. STK’ları bir ülkenin ’olmazsa olmazları’ olarak nitelendiren Yalçın, bu kapsamda Memur Sen Konfederasyonunu da yakından takip ettiğini ve Memur Sen’in gerçek manada bir sivil toplum hareketi olduğunu kaydetti. Memur Sen’in sadece sendikal anlamda değil, sosyal alanlarda da etkisini göstermesinin bu anlamda çok önemli olduğunu kaydeden Yalçın, AK Parti hükümetlerine karşı yürütülen her karalama kampanyası ve darbe girişimlerinde Memur Sen gibi Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşunun tüm üyeleriyle birlikte dimdik durarak bu girişimlere karşı tepkilerini koymalarını her zaman takdir ettiklerini söyledi.

Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ise, ziyaretinden dolayı AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Hikmet Oray Yalçın’a teşekkür ederek şunları söyledi:


“Ülkemizde özgürlüklerin önünü açan özellikle siyasi iradenin ve şuanda Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ondan sonra Başbakan olan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yürüttüğü büyük mücadelede inisiyatif almaya devam edeceğiz. Bizim özellikle varlık sebebimiz, ülkemizde özgürlüklerin önünün açılması, kimsenin ötekileştirilmemesi ve küllerinden doğan o büyük medeniyetin yeniden Büyük Türkiye olarak tekrar şahlanmasıdır. Biz bu uğurda bu sancağı taşımaya devam edeceğiz. Biz bundan sonraki çalışmalarda iktidarımızın ve cumhurbaşkanımızın bu ülkenin açtığı, özgürlükleri çoğalttığı, ötekileştirilen insanların devletle milleti kucaklaştırdığı, devletin artık ana olduğu bir ortamda, çözüm süreci konusunda kesinlikle bu taşın altına bedenimizi koyuyoruz ve inşallah inisiyatif alarak bununla da mücadele etmeye devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel