Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Yalçın'dan Kahveciler Odasına Ziyaret
 AK Parti’den Manisa Milletvekili aday adayı olan Ekonomist Dr. Hikmet Oray Yalçın, seçim çalışmaları kapsamında toplumun her kesimine ulaşmaya çalışıyor. Gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin’i ziyaret ederek hem kendisini tanıttı hem de partinin politikalarından bahsetti. Yıllardır edindiği deneyim ve tecrübeleri artık Manisa ve ülke adına kullanmak için AK Parti’den aday adayı olduğunu kaydeden Yalçın, ülkenin ve AK Parti’nin büyük hedefleri olduğunu ve bu hedeflere ulaşma noktasında her zaman hissettikleri halkın desteğini daha da güçlü bir şekilde görmek istediklerini söyledi.
Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin de yapılan ziyaretin çok önemli olduğunu ve aday adaylarının kendilerini ziyaret ederek hasbihal edip fikir alışverişinde bulunmalarının topluma verdikleri önemi ortaya koyduğunu ifade etti. Başkan Çetin, AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Yalçın’a çıktığı yolda başarılar dileyerek nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel