Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

“Susturulmak İstenen AK Parti Ve Millet Olmuştu”
AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ömer Bozoğlu 2008 yılında AK Parti’ye karşı açılan kapatma davasının yıldönümünde bu tarihin unutulmaması gerektiğini söyledi.


Bozoğlu yaptığı açıklamada, “Tarih zaten unutmayacak, biz de unutmayalım! Yıllarca bu millet ne zaman gönlünden geçenleri seslendirse çeşitli unsurlar tarafından susturulmaya çalışıldı. Ne zaman bu ülke kabuğunu kırmaya başlasa önüne kocaman engeller yığıldı. Darbeler, İhtilaller, şapkasını bırakıp giden hükümetler. Bin yıl sürecek denen 28 Şubat postmodern darbesi, Ergenekonlar, Balyozlar, 27 Nisan e-Muhtırası, bir de bunlar yetmiyor gibi 14 Mart 2008’de Aziz Milletimizin bağrından çıkan ve Milli İradenin seçtiği AK Parti’ye kapatma davası açılması. Aslında bu dava ile millet susturulmak isteniyordu. Ülkemize yapılan hizmetler tıkanıyordu, umutlarımız harcanıyordu. Ama şükürler olsun ki hak yerini buldu. Adalet tecelli etti. Çünkü AK Parti herhangi bir siyasi parti değildir. Sıradan bir hareket değildir. AK Parti bir davadır, AK Parti milletin yükselen sesidir, vatan meselelerinin çözümüdür, Türkiye’nin uluslararası özgüvenidir. İster darbe, ister muhtıra, isterse 17-25 Aralık operasyonları ile ortaya çıkan paralel yapı; adı her ne olursa olsun, hakkın, adaletin ve aziz milletimizin gerçekleri görmesi, milli duruşu karşısında acze düşmeye mahkumdur. Milletimizin feraseti ve duaları ile Allah’ın izni ile hep birlikte başarılı olduk, olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel