Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Özbayram'dan Başkan Ergün'e Ziyaret
 Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Ali Özbayram’ın Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e gerçekleştirdiği ziyarette MHP’nin diğer milletvekili aday adayları Galip Karagözler ve Osman Oktay da yer aldı. Ziyaretlerinden dolayı milletvekili aday adaylarına teşekkür eden Başkan Ergün, birliktelik mesajı verdi. Başkan Ergün, “Hakkınızda hayırlısı olsun. Ayrı gayrı yok, hepimiz biriz. Hep beraber varız. Partimiz için, ilimiz için, Türkiye için hayırlı olsun. Bu bir süreçtir. Hakkımızda hayırlısı olsun.” dedi.

Başkan Ergün’e teşekkür eden Milletvekili aday adayları da birliktelik mesajı vererek, kendileri için değil parti için çalışma sözü verdi.


Çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Manisa Milletvekili aday adayı Ali Özbayram, “Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yılmadan, yorulmadan, umutsuzluğa kapılmadan, kalp kırmadan, kırılmış kalpleri kazanarak her bir bireye ulaşacağız. Milliyetçi Hareket Partisi doymayan, giymeyen, gezmeyen, gülmeyen milyonların hakkını ve alacağını savunmak için iktidar olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ilkeleriyle, hedefleriyle, yetişmiş kadrolarıyla ve tertemiz idealleriyle iktidar olmaya hazırdır. İlçe teşkilatları ziyaretlerimizi bitirdik. Köylerde mahallelerde çalışmalara devam ediyoruz. Milletimizin dertlerini sorunlarını dinliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel