Öne Çıkanlar Kahvehanede silahlı kavga: 1 ölü iOS kullanıcıları Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker şehidimiz var Taha Okan Taniş

Milli Eğitim Müdürü Aday Adayı Oldu
 Manisa Öğretmenevi’nde gerçekleştirdiği basın toplantısı ile istifasını ve ardından milletvekilliğini açıklayan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Erzurum’dan milletvekili aday adayı olacağını açıkladı. Altınsoy, Manisa’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Manisa’da sizlerle 3 yıl süren bir yolculuk yaptım. Güzel, keyifli ve hiç unutamayacağım bir yolculuktu bu. Bu çalışma süresince zaman zaman keyifli, zaman zaman da sıkıntılı anıları birlikte paylaştık. Çeşitli zorluklara birlikte göğüs gerdik ve bu zorlukları birbirimize destek olarak aştık. Ekip olarak birlikte çok güzel işler başardık. Ben bu ekibin bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum. Bu günden itibaren artık yola bensiz devam edeceksiniz. Ama ben, bizden sonra devam edecek ekibimizin çalışmalarını gururla izlemeye devam edeceğiz" dedi.


Altınsoy son olarak şunları söyledi: "26 Ocak 2012’de Manisa’ya hangi heyecan ve duygularla gelişsem, bugün de aynı heyecan ve duygularla başım dik ve gönlüm rahat bir şekilde sizlere veda ediyorum. Manisa’dan çok güzel birikim ve bilgilerle ayrılıyorum. Bundan sonra yoluma Ankara’da devam etmek istiyorum. AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı olmak için görevimden istifa ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürbüz Battal 9 yıl önce

müdürüm yolun açık olsun. başarılar dilerim.m

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel